…And a happy new year!

Posted on 31. desember 2011

12


Om bare noen timer går vi inn i 2012.  Før det venter en herlig nyttårsmiddag og en fantastisk kveld med god stemning. Jeg gleder meg til det nye året, og håper at det blir fint og fylt med mye kvalitetstid. Mitt nyttårsforsett er enkelt: jeg skal bli flinkere til å prioritere tid med fine folk. <3 Det har blitt altfor få kaffedates og jentemiddager de siste månedene.

Det er mange ting jeg gleder meg til i det nye året. Mye er ikke offisielt ennå, men allerede nå ser det ut til at det blir et år fylt av opplevelser. I mars drar jeg og kjæresten på en velfortjent ferie til Kypros, i mai skal jeg 2 uker til LA sammen med min gode venninne Marie, og sommerferien blir mest sannsynlig en romantisk tur til Italia.

Jeg gleder meg også masse til å jobbe videre med STUDIO, planene for de neste utgavene er i gang, og det blir så bra.  I tillegg har jeg et par andre  småprosjekter på gang. Måtte 2012 bli et år fylt av balanse, harmoni og glede.

Men først – når jeg har skrevet ønskeliste, må jeg jo dele et lite utvalg av julegavene jeg fikk… Kjæresten har som vanlig vært superflink og kjøpt både CathrineHolm og en fantastisk trearmet tivoli-lampe som jeg umiddelbart ble forelsket i. Milk er en nøye planlagt gave til meg selv, den herlige teakfiguren er en vinåpner som jeg også fikk av kjæresten, og sist, men ikke minst skal jeg bruke to gavekort til å skaffe meg den fantastiske Eames-knaggrekkene og et par puter fra Ferm Living. Ellers fikk jeg masse herlig interiør (blant annet lysestaker og pastatallerkener++ i Rosendahl-serien jeg samler på), såper og interiørting til badet. I tillegg fikk jeg selvfølgelig klær og annet hverdagslig stæsj (som f.eks iPod, tror dere ikke alltid like «hendige» meg har klart å ødelegge den gamle) fra foreldre.

IKKE GLEM Å BENYTTE DERE AV STUDIOS fantastiske nyttårstilbud: Få 3 utgaver for 129,- og bli i tillegg med i trekningen av 2 gavekort på 5000,- hver fra Ferm Living, samt 5 Nespressomaskiner (verdi 2900). Varer til 13.01.  Send STUDIO til 2434 eller gå inn på studiomag.no.  På studiomag.no tipser jeg deg om mine favorittinteriørbutikker, nettredaktør Cathrine gir deg tipsene til et glitrete (og rimelig) nyttårsbord, og vi har kåret månedens blogger. Mitt største nyttårsønske er at dere fortsetter å lese STUDIO, og at dere følger med på oppdateringene våre på studiomag.no

Jeg ønsker dere alle en herlig start på det nye året. <3

Reklamer
Posted in: #Generelt